Kultura

FEST od 25. februara do 6. marta

Medjunarodni filmski festival (FEST), 39. po redu, biće održan, pod sloganom "U kom si filmu", od 25. februara do 6. marta 2011. godine u Beogradu.

Na sajtu FEST-a se navodi da će 39. FEST biti održan u Sava centru, Kulturnom centru, Muzeju Kinoteke i u renoviranoj dvorani Doma omladine u Beogradu.

"Na predstojećem FEST-u će biti prikazani skoro svi najbolji i nagradjeni filmovi sa najvećih festivala u poslednjih osam meseci, kao što su festivali u Berlinu, Kanu, Veneciji, Torontu, kao i brojni drugi značajni novi filmovi svetske produkcije, najnoviji filmovi značajnih autora ali i ostvarenja najmladjih, budućih zvezda svetskog filma", piše na sajtu festivala.

Na sajtu Festivala se dodaje da će publika i poštovaoci FEST-a imati prilike da na više sajtova interaktivno doprinose i samoj kampanji Festivala, a da će završna kampanja pod sloganom "U kom si filmu" trajati više od 50 dana, od sredine januara do kraja Festivala.

Kompletan program 39. FEST-a biće objavljen 15. januara, a ulaznice će biti puštene u prodaju 1. februara 2011. godine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend