Kultura

Film „Društvena mreža “ na prvom mestu americke Box Office liste

Film "Društvena mreža" zabeležio je sjajan uspeh i nalazi se na prvom mestu američke Box Office liste, zaradivši $23 miliona dolara u prvom vikendu prikazivanja.

Od reditelja Dejvida Finčera i scenariste Arona Sorkina dolazi "Društvena mreža", film koji objašnjava da ne možete imati 500 miliona prijatelja, a da prethodno ne steknete nekoliko neprijatelja. Film "Društvena mreža", reditelja Dejvida Finčera, premijerno će biti prikazan na ovogodišnjoj, osamnaestoj po redu L’Oreal Paris Cinemaniji, 04. novembra u Sava Centru, a od 05. novembra će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

Jedne noći 2003. godine, student sa Harvarda i programerski genije, Mark Zukerberg, seo je za kompjuter i pun entuzijazma počeo da radi na novoj ideji. Gužva oko blogovanja i programiranja, koja započinje u njegovoj studentskoj sobi, ubrzo prerasta u globalnu, svetsku mrežu i revoluciju u načinu komunikacije. Skoro šest godina i 500 miliona prijatelja kasnije, Mark Zukerberg je najmlađi milijarder u istoriji, ali ovakav preduzetnički poduhvat i uspeh vodi ka ličnim i pravnim komplikacijama.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend