Kultura

Harison Ford u potpuno drugačijoj ulozi

U najnovijoj ekranizaciji romana "Zov divljine" glavnu ulogu glumi Harison Ford.

Ceo život proveo je uz pse, razume njihovu prirodu i način življenja i time je za autorsku ekipu najnovijeg ostvarenja „Zov divljine“ postao najbolji odabir za protagonistu filma.

Proslavljeni holivudski glumac Harison Ford našao se u najnovijoj ekranizaciji istoimenog klasika Džeka Londona, u kojoj mu glavnog partnera na filmu igra pas Bak.

Priča, koja je aktuelna i nakon 100 godina od njenog nastanka, u najnovijoj ekranizaciji reditelja Krisa Sandersa koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinila potpuno realnim.

Priča o Baku, psu koji je otrgnut od doma i prepušten tuđini, prema autorima filma najviše je i priča o pronalaženje bolje i jače verzije nas samih.

Bak je pas velikog srca čiji se doskoro savršeni život okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz njegovog doma u Kaliforniji i odvode u surove divljine Aljaske u vremenima pomame tragača za blagom.

Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.

„Jedan od najinteresantnijih detalja sa snimanja filma je to što nije bilo stvarnih pasa sa kojima smo radili. Umesto Baka stajao je čovek koji je glumio sa mnom, kako bi mi olakšao gestikulaciju, kretanje očiju, omogućio mi da mogu emotivno da reagujem, kao da je zaista pas ispred mene. U početku je to bio veliki izazov, a onda je postalo baš zabavno“, rekao je Harison Ford, koji je bio privučen i time što je Zov divljine namenjen i mlađoj publici.

Osim Harisona Forda, u ostalim ulogama našli su se i Karen Gilan, Bredli Vitford, Den Stivens, popularni francuski glumac Omar Si i drugi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend