Kultura

HBO otkrio nove detalje osme sezone „Igre prestola“

Produkcijska kuća HBO iskoristila je priliku da, tokom sinoćnje dodele filmskih nagrada Zlatni globus, predstavi deo sadržaja svoje najpopularnije i najiščekivanije serije.

Ljubitelji „Igre prestola“, jedne do najgledanijih serija ikada, imali su priliku da saznaju da će se Deneris Targarjen i Sansa Stark uskoro upoznati. 

Iz jednominutnog video-snimka moglo se saznati da će se susret dve odlučne žene dogoditi uskoro u Vesterosu. 

Iako možda i nije neko iznenađenje da će se putevi Deneris i Sanse ukrstiti, na to drugačije gledaju oni koji sa velikim nestrpljenjem očekuju osmu sezonu serije.

Inače, kada je HBO u pitanju, 2019. godina će ljubiteljima njihovih serija doneti i nove epizode serija „Big Little Lies“, „Veep“, kao i nove serije „Euphoria“ i „Watchmen“.

 


Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend