Kultura

Južna Koreja ulaže milion dolara u srpski film „Čulova iskušenja“

U srpski film "Čulova iskušenja" Južna Koreja uložiće milion dolara, rekao je reditelj Danilo Bećković.

Glavni likovi filma su jedan fudbaler i tajni agent iz Severne Koreje koji dolaze u Srbiju, rekao je Bećković gostujući u „Jutru“ Prve televizije.

Priča je inspirisana istinitim događajima, a radnja filma se dešava u Srbiji. Glavne uloge u filmu tumačiće dva poznata južnokorejska glumca, rekao je Bećković.

„Čulova iskušenja“ je film o mladom severnokorejskom fudbaleru Čulu i njegovom pratiocu iz tajne službe, koji završavaju u srpskom fudbalskom klubu.

Zamišljen kao napet, ali zabavan i dinamičan film, “Čulova iskušenja”, biće mešavina više žanrova – crne komedije, sportske drame i akcionog trilera, koji će na interesantan način prikazati kako Beograd i sva njegova iskušenja vidi ambiciozni sportista koji dolazi iz konzervativne sredine.

Upravo ove vrednosti prepoznala je jedna od najuspešnijih svetskih producentskih kuća „Lewis Pictures“ koja će uložiti milion dolara u ovaj projekat.

„Lewis Pictures“ je najprestižnija i najinovativnija produkcijska kuća u Južnoj Koreji, koja je sa „Warner Brosom“ i produkcijskom kućom Breda Pita radila velike hit filmove za Netflix,prikazane na najprestižnijim svetskim festivalima kao što su Kan i San Sebastijan.

Film „Čulova iskušenja“ je multilingvalan, i biće prikazan na tri jezika. Na engleskom, srpskom i korejskom jeziku.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend