Kultura

Konačno – prvi trejler za „Solo: A Star Wars Story“

Prvi trejler za novi film iz franšize Ratova zvezda "Solo: A Star Wars Story", konačno je objavljen.

Nakon što je tokom Superboula objavljen tizer, stigao je i prvi pravi promotivni materijal za film koji je pratilo mnogo problema tokom produkcije, a koji je „preživeo“ i promenu na mestu reditelja i mnogo kritika javnosti zbog kastinga.

Osnovni problem je bio glumac Alden Erenrajh, koga mnogi nisu mogli da zamisle u koži mladog, sarkastičnog pilota Hana Soloa, koga je u legendu odveo nenadmašni Harison Ford.

U tizeru se vide Milenijumski soko (i to nov), Donald Glover kao Lando Kalrisijan, a tu je i Čubaka.

Kao što je i obećano, ceo trejler prikazan je u jutarnjem programu televizije ABC u kojem se prikazuje poreklo jednog od najznačajnijih heroja franšize Hana Soloa.

Solo kaže da je „varao na ulicama“ otkako je bio dete, da je izbačen sa pil otske akadademije „jer je razmišljao svojom glavom“ i kaže da želi da bude najbolji pilot u galaksiji.

Tu je i Beket, lik koga tumači Vudi Harleson, koji mladom Hanu kaže da će zajedno sastaviti posadu.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend