Kultura

Kreativnom centru nagrada za ilustracije

Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije (ULUPUDS) dodelilo je Kreativnom centru priznanje za izuzetan doprinos razvoju, raznovrsnosti i opremi srpske ilustracije u 2009/2010. godine, saopštio u petak Kreativni centar.

Nagrada je dodeljena za biblioteke "Hajde da čitamo" i "Tranzit", od kojih prva sadrži knjige za podsticanje čitalačkog samopouzdanja, a drugu čine romani poznatih i cenjenih pisaca iz čitavog sveta namenjeni onima koji imaju 15 godina i više.

Autori Kreativnog centra su Dušan Zaklan, Boris Kuzmanović, Ana Simon, Aleksandar Zolotić, Dušan Pavlica, Olivera Batajić Sretenović i Tanja Valjarević.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend