Kultura

Laguna najbolji izdavač po mišljenju novinara

Najbolji izdavač na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu, prema glasovima akreditovanih novinara sa Sajma je beogradska izdavačka kuća "Laguna", sa 64 poena, saopštio je u subotu žiri koji je prebrojavao novinarske glasove.

U saopštenju se navodi da je drugo mesto zauzela Izdavačka kuća "Službeni glasnik" sa 32 poena, dok se "Geopoetika" sa 21 glasom našla na trećem mestu.

Prema oceni akreditovanih novinara na Sajmu knjiga, najprofesionalniji odnos sa medijima imao je "Službeni glasnik", koji je dobio 49 poena, dok se na drugom mestu našla Izdavačka kuća "Mono i Manjana" sa 48 poena, a na trećem mestu je "Arhipelag" sa 25 poena.

Nagrade čini umetnička slika Jovana Marinkovića i vajarsko delo Jove Petijevića, a biće svečano uručene u nedelju u 11.00 na beogradskom Sajmu knjiga.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend