Kultura

Marvel najavio 10 novih filmova, novi Blejd je Maheršala Ali

Američki filmski studio Marvel najavio je deset novih filmova na godišnjoj konvenciji posvećenoj stripu "Komik-Kon" u San Dijegu.

Okružen mnogobrojnim holivudskim zvezdama, direktor kompanije Kevin Fejdž objavio je popis filmova „postosvetničke ere“, na opšte oduševljenje posetilaca najvećeg sajma pop-kulture na svetu.

Jedno od većih iznenađenja je da će oskarovac Maheršala Ali glumiti lovca na vampire Blejda, koga je u filmu iz 1998. igrao Vesli Snajps.

Natali Portman potvrdila je da će se vratiti u četvrtom nastavku filma o Toru, „Thor: Love and Thunder“.

Ponovo će glumiti Džejn Foster, ali ovaj put obdarenu moćima Torovog čekića, javljaju američki mediji.

Najavljen je film „The Eternals“ u kojem glume Andželina Džoli i Salma Hajek. Publici je otkriveno i da će se snimati prvi film o azijsko-američkom superheroju Šang-Chiju.

Posle višemesečnog kastinga, glavna je uloga dodeljena kanadskom glumcu Simu Liju, koji će igrati majstora kung-fua, prenosi Indeks.

Šang-Chi, sin oca Kineza i majke Amerikanke, prvi se put u Marvelovim stripovima pojavio pre gotovo 50 godina.

Nakon višemesečnih nagađanja, Marvel je konačno objavio pojedinosti i o željno iščekivanoj „Crnoj udovici“ sa Skarlet Johanšon kao Natašom Romano. Film se snima već 30 dana, a u trejleru su otkrivene prve scene iz Budimpešte.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend