Kultura

Meril Strip kao Margaret Tačer

Oskarovka Meril Strip igraće Margaret Tačer u filmu o životu bivše britanske premijerke pod nazivom "Gvozdena ledi", objavio je Nju mjuzikal ekspres.

Džim Brodbent, koji će u filmu igrati premijerkinog supruga Denisa, kazao je da će "gvozdena ledi" biti prikazana kao "simpatična", kao i da je Meril Strip "fantastična" za tu ulogu. Film će režirati Filida Lojd, koja je sa Meril Strip saradjivala na filmu "Mamma Mia!".

Radnja filma dešava se 1982. i prati nastojanja predsednice vlade da spasi svoju karijeru tokom 17 dana koji su prethodili Foklandskom ratu. Rat koji je trajao dva i po meseca predstavljao je prekretnicu za Margaret Tačer, čija se popularnost posle pobede udvostručila i omogućila joj da osvoji jos jedan mandat.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend