Kultura

Najavljen film “No Time To Die”, poslednji u kojem će Krejg glumiti Bonda

Dugo očekivani plakat za novi film o Džejmsu Bondu “Nije vreme za umiranje” (No time to die) objavljen je na društvenim mrežama povodom obeležavanja Dana Džejmsa Bonda koji je juče proslavljen u celom svetu.

Preko većeg dela plakata belom bojom je ispisan naslov filma, koji će početi da se prikazuje u aprilu sledeće godine.

Film režira Keri Fukunaga, a pored Krejga, glavne zvezde su Rejf Fajns, Remi Malek, Rori Kinir, Ben Višou, Naomi Haris, Lea Sjedo i Džefri Rajt, prenosi CNN.

Željno očekivani novi film iz serije filmova o Džejmsu Bondu poslednji je u kojem će slavnog agenta igrati Danijel Krejg.

Tokom snimanja, koje je nedavno završeno u Italiji, ekipa je imala dosta nezgoda, pa je tako u maju Krejg na setu povredio članak zbog čega je projekat morao da bude pauziran.

Film je većim delom sniman u Londonu i na Jamajci, ali i u Norveškoj i Italiji.

Zaplet 25. filma iz ove franšize je ranije obelodanjen. Tajni agent 007, nakon što se penzionisao vodi miran život na Jamajci, ali se to prekida kada mu prijatelj iz CIA zatraži pomoć u spašavanju kidnapovanog naučnika. To ih vodi na trag zlikovca koji poseduje opasnu novu tehnologiju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend