Kultura

Najbolji i najgori rimejkovi

U Velikoj Britaniji je nedavno sprovedena anketa u kojoj je za najbolji rimejk svih vremena izabrano ostvarenje "Igraj svoju igru" (Ocean's eleven), a film "Artur" sa Raselom Brandom u glavnoj ulozi proglašen je najlošijim rimejkom svih vremena.

Film “Igraj svoju igru” u kome igraju Džordž Kluni, Bred Pit, Met Dejmon, Džulija Roberts i Endi Garsija, o gotovo nemogućoj pljački vlasnika kazina Terryja Benedicta, snimljen je prema originalu iz 1960. godine. Ovaj film je širom sveta zaradio više od 450 miliona dolara.

Na drugom mestu najboljih našlo se ostvarenje “Mumija” sa Brendonom Frejzerom, “King Kong” je na trećem mestu, na četvrtom “The Italijan job”, a u prvih deset plasirali su se i “Cape Fear”, “The Parent trap”(Klopka za roditelje), “Gone in 60 seconds”, “Dawn of the dead”, “Skarfejs”(Lice s ožiljkom) i “Alfi”.

“Drugoplasirani“ najgori rimejk je “The wicker man” sa Nikolasom Kejdžom. Slede filmovi “Fame”(2009) , “The Day the Earth Stood Still”, “Clash of the Titans”, “Planet of the Apes”, “Piranha 3-D”, “House of Wax”, “Freaky Friday”, “The Texas Chainsaw Massacre”.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend