Kultura

Nakon 22 godine stiže poslednji deo filma „Smrtonosno oružje“

Kultni dvojac Mel Gibson i Dani Glover snimaju peti deo filma "Smrtonosno oružje", 22 godine nakon poslednjeg filma, potvrdio je producent Den Lin.

Još je 2018. godine bilo govora o petom nastavku filma, ali producent Den Lin sada je potvrdio da će se to zaista desiti, prenose mediji u Los Anđelesu.

Producent TV serije „Smrtonosno oružje” Den Lin otkrio je, na okruglom stolu časopisa Holivud reporter, da se studio nada snimanju još jednog nastavka „Smrtonosnog oružja“, prenosi Total film.

„Pokušavamo da snimimo poslednje ‘Smrtonosno oružje’. I reditelj Ričard Doner se vraća. Originalna postava se vraća. Neverovatno je. Ta priča je veoma lična za njega. Mel Gibson i Deni Glover su voljni, tako da ostaje još samo scenario„, naveo je Lin.

Reč je o nizu akcionih filmova s Melom Gibsonom i Danijem Gloverom u ulogama dvojice policajaca iz Los Anđelesa.

Poslednji film o „smrtonosnom oružju“ snimljen je 1998. godine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend