Kultura

Otkriveno još više detalja: HBO izbacio novi trejler “Igre prestola”

Šest nedelja deli nas od početka poslednje, osme sezone "Igre prestola" koju će HBO premijerno prikazati 14. aprila. Danas je produkcija objavila novi zvanični trejler koji otkriva mnogo više nego prethodni.

Trejler počinje tako što Arja Stark beži od “nečega”, dok se njen glas čuje u pozadini: “Poznajem smrt. Ima mnogo lica.” Jedno njeno oko je prilično krvavo u ovoj sceni. 

Snimak potom prikazuje Sersei koja pobedonosno stoji na zidinama Vesterosa, da bi par kadrova kasnije bila prikazana na ivici suza. 

Deneris i Džon Snežni stižu do Zimovrela, a Sansa oduševljeno prati zmajeve. 

Trejler ukazuje da se vraćaju i neka stara lica, poput Džendrija, koji je “kopile” Roberta Barateona, a ljubav između Misandei i Sivog Crva se nastavlja. 

I za kraj – samo kopita ukazuju da bi Kralj noći mogao da ugrozi sve. 

U videu u nastavku pogledajte novi trejler.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend