Kultura

Posle 20 godina: Stiže novo „Smrtonosno oružje“?

Glavni akteri popularnog serijala filmova "Smrtonosno oružje" (Lethal Weapon), glumci Mel Gibson i Deni Gover, i reditelj Ričard Doner razmatraju ideju o snimanju petog nastavka te franšize.

Nastavak avantura detektiva Rigsa i Merta je nešto o čemu su pojedini holivudski producenti više puta razmišljali tokom poslednjih desetak godina. 

Sam Mel Gibson je, međutim, 2012. godine, na pitanje „Da li bi pao u iskušenje da snimi još jedan nastavak ‘Smrotnosnog oružja'“, odbacio takvu ideju. 

„Mislim da bi to sada pre ispalo kao nekakav rimejk. A i bilo bi teško zameniti Denija (71). On je bio odličan. Uopšte, bila je to odlična žurka za sve nas. I sve je funkcionisalo“, rekao je Gibson tada, dodaviši da ne žali za novim nastavcima serijala. 

Iako još uvek nema potvrde da će film biti sniman, upućeni izvori navode da bi film trebalo da režira Doner, dok će scenarista biti nagrađivani pisac više TV serija Čening Gibson. 

Poslednji film iz serijala snimljen je 1998. godine, a TV serija „Smrtonosno oružje“, urađena na osnovu filmova, nastala je 2016. godine i trenutno se u SAD emituje njena druga sezona.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend