Kultura

Predstavljena knjiga Svetska baština – Srbija

Monografija "Svetska baština - Srbija", o spomenicima kulture u Srbiji na listi UNESCO, predstavljena je u sredu u Kraljevu.

Na listi Svetske baštine su manastir Studenica, Stari Ras sa Sopoćanima, manastir Djurdjevi stupovi kod Novog Pazara i manastiri Dečani, Pećka patrijaršija, Gračanica i crkva Bogorodica Ljeviška u Prizrenu.

Monografija "Svetska baština – Srbija" izdata je u okviru programa Ministarstva kulture pod nazivom "Srbija u Srbiji i Srbija u svetu", a promociji u Kraljevu je prisustvovao i ministar Nebojša Bradić.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend