Kultura

Prvo roman pa poslednji, deseti film

I dok se fanovi popularnog režisera pitju o čemu će biti njegov deseti i poslednji film i kada će biti u prilici da ga pogledaju, Tarantino očigledno ima druge planove.

U razgovoru sa Martinom Skorsezeom on je otkrio da trenutno piše svoj prvi roman. Kventin nije izneo mnogo detalja o njemu, ali se zna da će glavni lik romana biti veteran iz Drugog svetskog rata.

Reditelj popularnih ostvarenja kao što su “Petparačke priče”, “Prokletnici”, “Kill Bill”… rekao je da glavni junak njegovog romana posle suočavanja s ratnim strahotama više ne može na isti način da gleda američke filmove koji mu se sada čine previše naivnim.

Međutim, on ubrzo otkriva da postoje vredni filmovi i van Holivuda, posebno dela reditelja kao što su Federiko Felini i Akira Kurosava.

Da podsetimo, Tarantinv najnoviji film “Bilo jednom u Holivudu” već nekoliko meseci se uspešno prikazuje u svetskim bioskopima.

Ostaje nam da vidimo šta ćemo prvo da dočekamo – roman ili poslednji deseti film.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend