Kultura

Robert de Niro i Al Paćino u uzbudljivom trejleru za Skorsezeovog „Irishmana“

Robert de Niro uvučen je u vrtlog politike, korupcije i organizovanog kriminala u najnovijem trejleru za dugo iščekivani film "The Irishmen" Martina Skorsezea, prenosi magazin "Rolling Stone".

Film će premijerno biti prikazan u subotu na Njujorškom filmskom festivalu, od 1. novembra će biti u ograničenoj bioskopskoj distribuciji, a već 27. novebra biće dostupan na striming servisu „Netfliks“ u čijoj je produkciji snimljen, navodi „Rolling Stone“.

De Niro u filmu igra Frenka Širana, poznatog kao Irac (The Irishman), koji je uoči svoje smrti 2003. godine, piscu Čarlsu Brentu otkrio da je ubio poznatog sindikalnog lidera Džimija Hofu.

Brent je Širanovu ispovest pretočio u knjigu „I Heard You Paint Houses“ koju je Skorseze godinama pokušavao da ekranizuje.

Projekat je konačno pokrenut sa mrtve tačke kada je iza njega stao striming gigant Netfliks. Sa budžetom od približno 200 miliona dolara, „The Irishman“ je najskuplji Netfliksov, ali i Skorsezeov film do sada.

Ulogu Džimija Hofe Skorseze je poverio Alu Paćinu, a u filmu igraju i veterani Džo Peši i Harvi Kajtel, kao i Rej Romano, Bobi Kanavale i Ana Pakin.

Budući da se radnja filma odvija u različitim vremenskim periodima, glumci morali da budu „podmlađeni“ uz pomoć digitalne tehnologije, što je znatno uvećalo troškove produkcije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend