Kultura

Robert De Niro i Sigorni Viver u psihološkom trileru

Robert De Niro i Sigorni Viver biće junaci psihološkog trilera "Red Lights" koji će snimiti španski režiser Rodrigo Kortes...

Film će biti priča o psihologu (Sigorni Viver) koju studija paranormalnih aktivnosti dovodi do istrage uglednog kolege (De Niro). Kortes je napisao i scenario za film, a biće i jedan od njegovih producenata. Snimanje filma počeće u februaru i odvijaće se u Španiji i Kanadi.

Publika će Roberta De Nira uskoro videti u filmu "Little Fockers", nastavku komedija "Njeni roditelji" i "Upoznajte Fokerove". Sigorni Viver trenutno snima film "Vamps" u kojem joj je partnerka Ališa Silverston.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend