Kultura

Sjajna detektivska priča sa pravom glumačkom postavom

Reditelj Rajan Džonson, koji stoji iza filmova Ratovi zvezda: Poslednji Džedaj i Luper, skupio je sjajnu glumačku ekipu za svoj novi film "Nož u leđa".

U filmu glume Danijel Krejg, Toni Kolet, Džejmi Li Kertis, Ana de Armas, Kris Evans, Don Džonson, Mišel Šenon i La Kit Stanfild.

Radnja ove inteligentne detektivske priče vrti se oko porodičnog okupljanja koje krene po zlu nakon smrti 85-godišnjeg Harlana Trombeja, glave te porodice, prenosi Indeks. U njihov porodični dom dolaze dva detektiva kako bi istražili smrt i otkrili skrivene porodične tajne. Svaki član ove ekscentrične porodice postaje sumnjiv, pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tokom filma.

Istraga se zahuktava kako se bliži čitanje testamenta, a Harlanova porodica počinje da deluje daleko neugodnija nego što se činila na početku.

Sam reditelj Džonson uporedio je ovaj film s misterioznim hitovima Agate Kristi, dodavši da njegov film ima „hičkokovski zaplet“.

Majstor u kombinovanju žanrova, s budnim okom za detalje, Džonson koristi neočekivane kinematografske figure kako bi publiku držao u napetosti dok priča prolazi kroz razne zaplete i pretvara se u šokantno finalno otkriće.

Snažan, inteligentan i, što je najvažnije, zabavan od početka do kraja, film „Nož u leđa“ je moderna detektivska priča.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend