Kultura

Skriveno blago biblioteka Srbije u muzeju Smedereva

U Muzeju smederevskog Podunavlja otvorena je izložba "Skriveno blago biblioteka Srbije" sa najdragocenijim eksponatima...

U Muzeju smederevskog Podunavlja otvorena je izložba "Skriveno blago biblioteka Srbije" sa najdragocenijim eksponatima zavičajnih zbirki javnih bilioteka.

"Namera je da izložbom prvi put u istoriji srpskog bibliotekarstva na jednom mestu bude okupljeno i javnosti prikazano najznačajnije pisano zavičajno nasledje koje nam prenosi dragocene podatke i artefakte, prikupljene i odabrane širom Srbije, o nastanku, životu, razvoju i stvaralaštvu jedne sredine", rekao je direktor Narodne biblioteke Srbije Sreten Ugričić.

Tokom ove godine izložbu će videti publika u Beogradu, Požarevcu, Zrenjaninu, Nišu, Kikindi, Pirotu, Boru i Smederevu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend