Kultura

Šta je Lik Beson snimio u Beogradu?

Pojavio je se prvi zvanični trejler za film "Lock out" Lika Besona za koji su mediji pisali da se “tajno“ snima u Beogradu.

Radnja filma dešava se u budućnosti, u zatvoru koji lebdi na pedeset milja iznad Zemlje, u kojem je grupa kriminalaca zarobila predsednikovu ćerku. Jedan od zatvorenika će pokušati da je oslobodi u zamenu za slobodu. Zatvorenik je zapravo bivši vladin agent kome su tajne službe smestile krivicu.

Film je većim delom sniman u studijima „PFI“ u Šimanovcima, ali i na nekoliko lokacija u Beogradu.

Kad je reč o tajnom snimanju ovo filma, veliki deo ekipe bio je smešten u apartmanima u okviru Filmskog grada, a strogi ugovori su zabranili glumcima i drugim članovima ekipe kontakt sa predstavnicima medija.

U filmu igraju Gaj Pirs (film „Memento“), Megi Grejs (iz serije „Lost“), Piter Stormare (iz serije „Bekstvo iz zatvora“), Tom Holander (iz „Pirata s Kariba“) i drugi.

Francuski reditelj i producent Lik Beson poznat je po filmovima Taxi, Nikita, Peti element i Jovanka Orleanka.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend