Kultura

Stigao drugi trejler za “Breaking Bad” film

Nešto više od mesec dana pre premijere filma El Camino: Breaking Bad Movie, Netfliks je objavio novi tizer ovog spin-offa serije “Breaking bad”.

Tizer u potpunosti sastoji od scena iz TV serije “Breaking Bad”. Služi kao svojevrsan podsetnik na putovanje Džesija Pinkmena, kojeg tumači Ejron Pol.

Sve je to zvučno ispraćeno pesmom Kloi Hall “Enchanted”.

Kao što je ranije objavljeno, radnja filma “El Camino” prati događaje nakon dešavanja iz pete sezone kultne serije, dok se Džesi nalazi u bekstvu “od svojih progonitelja, zakona i svoje prošlosti”.

S obzirom na to da je prošlo šest godina od kada je poslednja epizoda “Breaking Bada” emitovana, verovatno je vredno vratiti se i odgledati ponovo čitavu seriju uoči premijere filma 11. oktobra.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend