Kultura

Stigao trejler dugo očekivanog filma “Breaking Bad”

Seriju "Breaking Bad" smo obožavali, a sada je konačno i stigao film "El Camino: A Breaking Bad Movie".

Naime, Netfliks je objavio naslov, datum i prvi trejler za predstojeći film “Breaking Bad”, piše Independent. Ovaj film će na platformi Netfliksa biti objavljen 11. oktobra. Dok je detaljan opis filma izostao, trejler nagoveštava u kom pravcu će se odvijati radnja filma.

“U trenutku svog dramatičnog bektva iz zarobljeništva, Džesi Pinkman (Aron Pol) mora da se pomiri sa svojom prošloću, kako bi mogao da na neki način nastavi s budućnošću.”

U trejleru se vidi Džesijev prijatelj i bivši kolega Skini Pit (Čarls Bejker), koji je saslušan zbog Džesijevog bekstva.

“Ne znam gde se uputio. Sever, jug, zapad, istok, Meksiko, mesec. Nemam pojma”, rekao je Skini Pit, te dodao i da zna gde se sakrio, da njegovo skrovište ne bi otkrio.

“Čuo sam o onome šta su mu svi oni uradili kako bi se obezbedili da nastavi da ‘kuva’. Žao mi je, ne znam šta da vam kažem, ali ni na koji način vam neću pomoći da Džesija vratite u taj kavez.”

Brajan Krenston, koji je glumio Valtera Vajta u seriji, ostavio je mogućnost da se pojavi u filmu.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend