Kultura

Uvod za Oskara? Zlatni globusi za „Boemsku rapsodiju“ i Ramija Maleka

Biografski film o pokojnom frontmenu grupe "Kvin" Frediju Merkjuriju pod nazivom "Boemska rapsodija" proglašen je za najbolje ostvarenje na ovogodišnjoj, 76. ceremoniji dodele nagrada Zlatni globus.

Za najboljeg glumca proglašen je Rami Malek, koji je imao glavnu ulogu u „Boemskoj rapsodiji“. 

Za ulogu u ostvarenju „Žena“, Glen Klouz je dobila nagradu za najbolju glumicu u kategoriji drama. Film „Zelena knjiga“ odneo je nagradu za najbolje ostvarenje u kategoriji komedija i mjuzikla. 

Za najboljeg glumca u kategoriji komedija i mjuzikla proglašen je Kristijan Bejl, za ulogu u filmu „Vajs“, što je filmska biografija nekadašnjeg potpredsednika SAD Dika Čejnija. 

Nagrada Sesil B. Demil za životni doprinos filmu pripala je glumcu Džefu Bridžisu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend