Kultura

Zvezda serija “Bones” i “Bafi, ubica vampira” snima “SEAL Team” u Beogradu

Zvezda serija “Bones” (Kosti) i “Bafi, ubica vampira” Dejvid Borijanaz već nekoliko dana uživa u Srbiji, gde snima treću sezonu vojne drame televizije CBS “SEAL Team”. Čuveni Sili But ne krije da je oduševljen našom prestonicom, pa stalno na društvene mreže stalno kači fotografije kojima to i dokazuje.

– Putujem u Srbiju sa ekipom “SEALTeama” – jedna je od poruka sa društvenih mreža koju je napisao ispod zajedničke fotke na kojoj nazdravlja sa ostatkom glumačke ekipe.

Dejvid je uslikan u centru grada, tačnije u Knez Mihailovoj, dok je snimao prve kadrove treće sezone serije u kojoj tumači ulogu Džejsona Hejza. S njim je scene snimala i njegova koleginica Džesika Pare, koja se proslavila igrajući u seriji “Ljudi s Menhetna” (Mad Man).

Da se Dejvidu dopada Beograd, pokazuje i njegov Instagram profil, na kome često objavljuje slike i snimke našeg grada.

– Dobro došli u Srbiju – napisao je Borijanaz ispod jednog video-klipa dok je snimao zgrade.

Potom je objavio fotku s kolegom Maksom Tiriotom, koji takođe igra jednu od glavnih uloga u vojnoj drami.

– Druga vremenska zona. Srbija. Spremni smo za snimanje – napisao je on, a odmah potom objavio i fotku jednog od reditelja, i to baš iz Knez Mihailove.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend