Multimedia

Anđeo, đavo i panda

Verovatno se pitate kakve veze ima ovaj naslov sa flešićima, ali ako stvari posmatrate iz ugla zabave itekako ima. Reč je o specijalno dizajniranoj A-DATA T809 porodici drajvova koja je karakteristična po zanimljivim oblicima, kao što su gore navedeni.

Svi modeli iz ove porodice koriste ultra brze memorijske čipove (oko 20MB/sec., za čitanje, odnosno 12MB/sec. ako govorimo o upisu podataka), a kod nas su trenutno dostupni modeli od 4GB, koji su i cenovno veoma lepo pozicionirani. Tokom druženja nama se tematski najviše svidela panda (valjda zato što su nam maleni medvedići uvek bili simpatični), koja em što ne jede lišće bambusa i ne pravi dodatne troškove, može biti veoma lep poklon dragoj osobi. Pored toga ista lepo stoji i dečacima i devojčicama, zbog čega od nas i dobija preporuku više.

Cena (sa PDV-om): modeli od 4GB – 1.763,71 din
Kontakt: Direct Link

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend