Multimedia

Apple iPod Touch – multimedijalna aždaja

Apple iPod touch media plejer po mnogima predstavlja najrevolucionarniji multimedijalni gedžet na svetu. On pušta video u visokim radnim rezolucijama, donosi nevoravatan kvalitet zvuka i pravi je mali gejming portabl plejer. Još od svoje pojave znalo se da će iPod touch izbiti u prvi plan, ne samo zbog raznovrsnosti funkcija koje je doneo, već i zbog veoma lakog korišćenja.

Verujemo da vam je poznato da touch koristi isti displej koji se nalazi i na iPhone-u, čak je i vizuelno sa njim veoma sličan, ali opet nema mogućnost pozivanja i slanja SMS-ova. Novi touch svojim izgledom dosta podseća na stari model, čak se na prvi pogled fizički i ne uočavaju neke sitne razlike. Glavna prednost novog touch plejera leži u Retina ekranu, koji operiše rezolucijom od 960×640 piksela. Rezultujućih 326 piksela po inču, je toliko gusto da ljudsko oko nije u mogućnosti da razlikuje pojedinačne piksele kada se iPod touch drži na normalnoj razdaljini i kuca tekst. Zahvaljujući njemu slike i video sadržaj izgledaju jasnije, uglađenije i još realnije.Ugrađena kamerica pruža mogućnost snimanja video zapisa u HD kvalitetu, dok je stari čip zamenjen novim Apple-ovim A4 rešenjem. Sa novom prednjom kamerom i mikrofonom, iPod touch vlasnici sada mogu da obave FaceTime video pozive preko Wi-Fi mreže. Zapravo samo jednim klikom na novu FaceTime aplikaciju iPod touch korisnici mogu da pozovu druge korisnike koji poseduju novi iPod touch i iPhone 4 kako bi ostvarili video komunikaciju. Plejer se i dalje proizvodi u verzijama do 64GB (konkretno 8, 32 i 64GB), a u momentu pisanja ovog teksta prve količine su stigle u našu zemlju. Cena mu na žalost nije mala, ali korisnici koji nisu za bilo kakve kompromise, ne treba da razmišljaju, novi iPod touch je jedino pravo rešenje za njih.

Cena (sa PDV-om): model od 64 GB – 52.990,00 dinara
Kontakt: Apcom, store.apcom.rs

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend