Multimedia

Dark Souls: Remastered stiže na PC i konzole krajem maja

Originalna Dark Souls igra na PC, PlayStation 4 i Xbox One stiže kao Dark Souls: Remastered. Informaciju su danas objavili From Software i Bandai Namco. Dark Souls: Remastered stiže i na Nintendo Switch.

Remasterovana verzija Dark Souls igre na sve platforme stiže 25. maja i uključivaće Artorias of the Abyss add-on, koji se može preuzimati, kao i poboljšanu rezoluciju i druge vizuelne elemente. Bandai Namco i Developer From Software takođe povećavaju multiplejer opciju na maksimalno šest igrača.

Bandai Namco obećava poboljšane vizuelne karakteristike za PlayStation 4 Pro i Xbox One X. Evo i kompletnih frejmrejt opcija za Dark Souls: Remastered:

Xbox One (1080p, 60 fps)
PlayStation 4 (1080p, 60 fps)
Xbox One X (Upscaled 4K, 60 fps)
PlayStation 4 Pro (Upscaled 4K, 60 fps)
PC (izvorno 4K, sve teksture 2K nekonvertovane, 60 fps)
Nintendo Switch (TV mod: 1080p, 30 fps; Handheld mod: 720p 30 fps)

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend