Multimedia

Elegantan i brz eksterni disk

Eksterni diskovi su postali nezamenjiv gedžet svakog ozbiljnog poslovnog čoveka, koji drži do sigurnosti svojih podataka. U moru najrazličitijih rešenja teško je odabrati onaj pravi, a ako na toj dodamo činjenicu da kreću da se prepliću USB 2.0 i 3.0 standardi muke su još veće.

Kompanija ADATA godinama važi za jednu od vodećeih kompanija u ovoj oblasti i rešenja koja on a nudi spadaju među on a najatraktivnija. Mi smo već imali priliku da vas nedavno upoznamo sa jednim sjajnim eksternim rešenjem pomenute kompanije specijalno dizajnirano da izdrži udarce i padove, a ovoga puta vam predstavljamo jedno elegantnije rešenje.

Poslednjih godina sve veću pažnju publike privlače elegantno osmišljeni gedžeti, pa se proizvođi prosto utrkuju ko će ponuditi elegantnije i lepše rešenje. ADATA sa svojim timom dizajnera redovno prati tokove na tržištu i na osnovu njih kreira vizuelno veoma dopadljiva rešenja. Familija sa oznakom ANH92 treba da objedini elegantne note sa vrhunskim performansama. Kao što možete videti sa fotografija svedenog su dizajna i bez mnogo detalja na sebi. Dolaze u stilizovanim aluminijumskim kućištima debljine 12 mm i zbog svojih malih dimenzija mogu se nositi u džepovima jakne ili košulje. Koriste iste diskove kao i prethodno opisani modeli pa su rezultati dobijeni na testovima identični. Proizvode se u kapacitetima od 320 i 500GB, a realno gledano jedina mana im je zahtevnije održavanje, uzrokovano sjajnim finišom. Pošto mogu da rade pod Mac mašinama, savršeno će se uklopiti u njihov dizajn. Naša najtoplija preporuka svima koji žele da istaknu svoju istančanost za ukusu i ostave snažan utisak na svoje poslovne klijente.

Cena (sa PDV-om):
modeli od 320GB – 7.501,76 dinara
modeli od 500GB – 9.095,39 dinara

Kontakt: Direct Link

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend