Multimedia

Flešić za sve

Flešiće raznih dimenzija i oblika viđamo na sve strane. Neki su postali važni modni detalji, neki se brinu o zaštiti vaših podataka, pa čak i sitema, dok neki prosto služe da bezbedno sa jedne na drugu lokaciju prenesete vaše podatke.

Danas vam govorimo upravo o jednom takvom flešiću, kome je prvenstvena namena da obezbedi sigurnost vaših datoteka i brzo, lako i jednostavno omogući njihov prenos. JetFlash 530 predstavlja flešić za svakodnevnu upotrebu i može poslužiti za najrazličitije namene. Napravljen je od veoma kvalitetne plastike, kojoj je jedina mana što je uglačana do visokog sjaja pa je malo zahtefniji za održavanje, ali opet sa druge strane deluje vrlo atraktivno. Dolazi sa sistemom za skrivanje USB nastavka, tako da ste lišeni brige oko prljanja istog, što ponekad može da utiče na transfer podataka. Proizvodi se u kapacitetima od 2 do 32GB, s tim da treba imati u vidu da su modeli većeg kapaciteta poprilično brži, jer koriste nešto naprednije NAND fleš module. Mi smo sa modelom kapaciteta 16GB ostvarili brzine od 15MB/sec za čitanje, odnosno 7MB/sec. kada je reč o upisu podataka, što su sasvim korektni rezultati i u skladu sa onima koji su navedeni u specifikacijama. Inače JetFlash 530 je težak samo 10 grama, tako da ga nećete osetiti u džepu farmerica i pantalona. Da stvar bude lepša i cena mu je lagana, pa ako se niste opremili sa dobrim flešićem onda je pravo vreme da razmislite o ovom modelu.

Cena (sa PDV-om): za model od 16GB – 3.400,00 dinara
Kontakt: ETRON

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend