Multimedia

Halo: Reach za PC prikazan po prvi put

Tokom 343 Social Streama na Mixeru, dobili smo prvi uvid u dolazeću PC verziju Halo: The Master Chief Collection igre. Studio 343 Industries je prikazao mali demo za Halo: Reach, koji će biti prva igra u kolekciji za novu platformu.

Demo nam je prikazao jednu misiju u okviru kampanje (Tip of the Spear). Tokom E3 gejming konferencije, posetioci će moći da isprobaju istu misiju, ali na novijem buildu sa kompletnim PC UI elementima i drugim funkcijama. Takođe je potvrđeno da Reach neće biti dostupan na Microsoftovoj prodavnici tokom E3, iako je izlistana stranica koja pokazuje drugačije, te da je to greška. Sugerisano je i da se diskutuje o tome da se split-screen igra i podrška za modovanje za Master Chief Collection na PC-u razmatraju kao opcije u okviru ažuriranja nakon objave igre.

Cena i konkretni detalji o objavi Halo: Reach igre za PC, koja je prva u Halo: The Master Chief Collection serijalu, će biti objavljeni tokom E3 gejming konferencije.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend