Multimedia

Miš putnik

Sweex nije proizvođač koji se mnogo upoštao u proizvodnju gaminge periferije za profesionalce, ali je zato u srednjoj i nižoj klasi uvek nastupao sa interesantnim rešenjima.

Njegov najnoviji produkt namenjen igračima početnicima nosi naziv Voyager i radi se o mišu sa bežičnom interkacijom, koji veoma dobro leži u ruci i ima odličnu pokretljivost na svim pologama. U pogledu kvaliteta izrade ne može da se nosi sa proslavljenim Logitech-ovim i Micrsoft-ovim proizvodima, ali ne možemo reći ni da mnogo zaostaje za njima. Blago je ergonomski zaobljen, što jasno stavlja do znanja da je ipak namenjen desnorukim osobama. Na sebi nema mnogo pomoćnih tastera, a na prvu loptu ističi se onaj za promenu radne rezolucije (maksimalno 2000 dpi), smešten tik iznad točkića. Kada smo već kod njega rećićemo da je sasvim solidan, iako nije napravljen od nekog kvalitetnog materijala – uglavnom vrši posao. Sa druge strane osetljivost senzora je odlična i rekacije na pokrete su gotovo trenutne, što nas je pomalo iznenadilo obzirom da se radi o mišu koji ipak sinergiju sa PC-jem ostvaruje preko WiFi adaptera. Za kraj ćemo još reći da koristi dve AAA baterije koje obezbeđuju do 250 radnih časova, odnoso par meseci pri umerenom korišćenju. Cena mu je ekstra prihvatljiva, zbog čega od nas dobija preporuku više.

Cena (sa PDV-om): oko 2.000,00 dinara
Kontakt: Win Win

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend