Multimedia

Moćni iMac-ovi

Apple je sa poslednjom generacijom iMac računara predstavio jedan potpuno nov vizuelni koncept, koji spaja hladni aluminijum i vrhunski hardver sa odličnim softverom i periferijom.

Novi modeli dolaze sa i3 i i5 Intel-ovim procesorima, imaju 4GB radne memorije i bazirani su na Radeon grafičkim karticama. U zavisnosti od modela krajnjim korisnicima se nude rešenja sa diskovima kapaciteta od 500GB ili 1TB, što je sasvim dovoljno za jedan komforan rad. Svi novi iMac-ovi bazirani su na Snow Leopard operativnom sistemu i isporučuju se sa Wireless tastaturom i Magic Mouse mišom. Kao i klasične desktop mašine i iMac-ovi su nadogradivi, pa im vremenom (ako vam zatreba) možete dodati još memorije, koja će ih značajno ubrzati, naročito modele sa i5 procesorima. Cene su im za naše uslove previsoke, ali kome su potrebni računari za ozbiljan rad, obradu zvuka i video montažu svakako će se odlučiti za kupovinu nekog iMac-a, pošto im u pomenutim segmentima PC bazirane mašine ne mogu parirati.

Cena (sa PDV-om):
za modele sa i3 procesorima – od 128.290,00 dinara
za modele sa i5 procesorima – od 160.390,00 dinara
Kontakt: Apcom

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend