Multimedia

Multi profesionalac

Lexmark Pro 905 je kompleksna inkjet MF mašina bazirana na modelu Pro 805, koji se kod nas veoma lepo prodavao u poslednjih godinu dana.

Kao i pomenuti tako i Pro 905 pripada Platinum familiji poznatoj po veoma brzoj štampi i maksimalnoj funkcionalnosti. Kao što možete videti sa fotografije Lexmark Pro 905 je izrađen od crne i silver plastike i fizički je dosta jednostavno rešen – proste, blago zaobljene linije, bez mnogo detalja, čine ga pogodnim za moderne kancelarije i ozbiljnija poslovna okruženja. Na vrhu uređaja nalazi se ADF, dok je oslonac zamenjen još jednom ulaznom fiokom. Ovo smatramo kao dobar potez, naročito ako se uzme u obzir da je preporučeni mesečni obim štampe odličnih 10.000 stranica. Najveća prednost testiranog modela leži u besprekorno odrađenom kontrolnom panelu, koji je ceo u velikom touch screen displeju. Sva setovanja i upravljanja uređajem obavljate preko njega u situacijama kada nije vezan za PC, a dodatnu funkcionalnost daju mu Pictbridge port i WiFi adapter. Tu su još i i klasična USB 2.0 konekcija, kao i Ethernet port za slučaj da želite direktnu interakciju sa računarom.

Cena (sa PDV-om): 43.707,91 din
Kontakt: Direct Link

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend