Multimedia

Otporan na sve

ADATA je brend koji je u svetu poznat po veoma kvalitetnim USB fleš diskovima i prenosnim diskovima, a od nedavno je ponovo prisutan i na domaćem tržištu zahvaljujući lokalnom distributeru, kompaniji Direct Link. Odlučili smo da vam predstavimo jedan vodootporan eksterni drajv, spreman da vaše podatke maksimalno zaštiti i od ostalih spoljnih uticaja.

ASH93 Izgledom podseća na neki igrački dodatak i prošaran je kosim crtama kako bi ostavio što jači utisak na potencijalne kupce. Sa računarom komunicira preko USB 2.0 veze i u paketu dolazi sa Y kablom, koji se koristi u situacijama kada jedan USB port ne može da isporuči dovoljnu količinu energije. Proizvodi se u kapacitetima od 250 i 500GB, što je neki standard za ovakvu vrstu uređaja. Vodootporan je i to po IEC 529 IPX7 standardu, koji obezbeđuje maksimalnu otpornost do dubine od 1m i to celih 30 minuta. Kućište je napravljeno od gume i to malo punije gume, tako da nije podložno oštećenjima i ogrebotinama, a uz sve to još i maksimalno štiti podatke od potresa i padova. Na svim našim testovima ostvario je veoma dobre rezultate (čitanje 38MB/sec., upis 23MB/sec.), a da stvar bude lepša cena mu je sasvim prihvatljiva, zbog čega od nas dobija preporuku više. Sjajno rešenje za sve dinamične osobe (sportiste i poslovne korisnike koji su stalno u pokretu.

Cena (sa PDV-om): model od 500GB – 8.382,79 dinara
Kontakt: Direct Link

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend