Multimedia

Pet najočekivanijih video igara u 2019. godini

Portal GamingGuide je najavio 5 najočekivanih igara u 2019. godini.

Prema ovom portalu najočekivanija igra je novi projekat razvojnog studija „CD Projekt“ i nosi naziv Cyberpunk 2077. Druga igra koja je na spisku je novitet u Star Wars univerzumu i nosi naziv Jedi: Fallen Order. Iza razvoja ove igre stoji razvojni studio Respawn Entertainment Studio.

Izdavač Paradox Entertainment je najavio novu igru u koja je ovaj put smeštena u doba starog Rima. Igra će nositi naziv Imperator: Rome. Posle uspeha sa platformskom igrom Ori and the blind forest razvojni studio „Moon Studios“ ove godine planira da objavi nastavak pod nazivom Ori and the Will of the Wisps.

Poslednja igra na spisku je nova igra u Total War univerzumu i nosi naziv Total War: Three Kingdoms. Izdavač ove igre je Feral Interactive.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend