Multimedia

Povoljan monitor

Trenutno najprodavanija klasa monitora su modeli dijagonale od 22 inča, koji su pod najezdom displeja većih dijagonala pretrpeli značajnije obaranje cena.

ViewSonic sa svojim VA2231wma monitorom, pleni kako svojim modernim izgledom, tako i odličnim prikazom pigmenata i detalja, čak i u situacijama kada se radi sa najzahtevnijom i ultra brzom multimedijom. Ima okruglo postolje i kontrolni panel izdveden u vidu brade, preko koga se manipuliše skoro svim funksijama pratećeg softvera, koji je strukturno preslikan sa VX1932wm-LED modela. Kod ovog monitora zatičemo maksimalnu rezoluciju od 1920 x 180 piksela i matricu sa odzivom od 5 ms, što testirani automstaski čini idealnim za kućnu upotrebu. Za kompletno uživanje u svim video i zvučnim sadžajima zadužena su dva mala zvučnika smeštena pozadi monitora, ali njihova izlazna snaga je raltivno mala, pa nemojte preterano da se oslanjate na njih. Mana mu je što je izrađen kompletno od sjajne plastike, pa se spremite na vrlo zahtevno održavanje! Cenovno je sasvim lepo pozicioniran i gotovo smo sigurni da će biti jedno od traženijih rešenja u predstojećim hladnim zimskim danima.

Cena (sa PDV-om): 13.499,00din
Kontakt: ALTI

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend