Multimedia

Predstavljanje nastavka „Call of Duty“ krajem juna

Nastavak franšize igara „Call of Duty“ će biti predstavljen krajem juna, potvrdila je kompanija Activision nakon sastanka sa svojim investitorima.

Kako prenosi portal PC Gamer, naziv nove igre još uvek nije poznat, ali spekuliše se da će nositi ime Modern Warfare 4.

Direktor marketinga kompanije Activision, koja je i pokretač ove franšize, najavio je da će Modern Warfare 4 imati potpuno novu priču „zasnovanu na nekim od najvažnijih trenutaka u istoriji Call of Duty“, navodi se.

Popularna serija video igara prvi put je predstavljena 2003. godine (Call of Duty) i do danas broji više od petnaest naslova. Prethodna igra (Call of Duty: Black Ops 4) objavljena je u oktobru 2018. godine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend