Multimedia

ProBook od stila

Model koji nas je prošle nedelje potpuno "oduzeo" s nogu svojim izgledom i performansama dolazi iz ProBook porodice mašina i nosi oznaku 5320m. Konceptualno dosta sličan EliteBook računarima, samo znatno tanji i savršenije oblikovan ProBook 5320m će vam doneti maksimalnu portabilnost i pun komfor gde god da se nađete.

HP ProBook 5320m je ultra prenosivi notebook težak svega 1.72 kg, sa displejom dijagonale 13.3 inča i moćnom kombinacijom Intel i5 procesora, Intel grafike i Intel čipseta. Sve je to upakovano u odlično aluminijumsko kućšte sa full tastaturom i sjajnim Multi-Touch trakpedom, koji je po karakteristikama identičan onom koji smo videli na novim MacBook Air mašinama. Sve je elegantno i maksimalno svedeno, a odiše takvom snagom da se naprosto sledite. Ekran je nešto posebno na ovom modelu i poseduje LED pozadinsko osvetljnje, zahvaljujući kom i daje kristalno jasnu sliku. Idealan je kako za kucanje, tako i za prikaz multimedijalnih sadržaja, naročito akcionih i SF filmova. Konektivnost je jedna od jačih strana HP ProBook 5320m notebooka zbog čega je od nas i dobio čistu desetku. Na raspolaganju su vam tri USB 2.0 porta, WiFi modul, LAN i HDMI konektori – malo li je?!

Ispod haube računara, kao što smo već napomenuli kuca srce Core i5 procesora (450M, 2.40 GHz, 3 MB L3 keša), koga opslužuje 4GB radne memorije, pa Windows 7 na njemu prosto leti. Ugrađeni disk je kapaciteta 500GB, a optika je očekivano izostala. Za vašu maksimalnu bezbednost brine se čitač otisaka prstiju, a sve skupa to ne košta nimalo malo, što je i razumljivo – ipak je ProBook klasa mapina, priča za sebe, pa ko voli nek izvoli!

Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: HP

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend