Multimedia

Rozi mišonja

Čim smo ugledali Mini Optical Mouse Pitaya Pink miš, odmah nam je kroz glavu prošla misao – ovo je mišonja za nevaljale "devočice".

Ne, ne, ne nije to na šta te pomislili! Mi smo aludirali na njegov zavodnički igled i roze plastiku od koje je napravljen. Namenjen je lepšoj polovini, ali i svima koji se tako osećaju. Simetričnog je oblika i na sebi nema mnogo detalja. Zapravo osim levog i desnog klika tu je još samo skrol napravljen od gume. On je prosečnog kvaliteta – ni pretvrd, ni previše lagan, ali mu je mana što se brzo zaprlja. Sam miš je baziran na optičkom senzoru rezolucije 1000 dpi i to je sasvim ok, obzirom da je reč o glodaru za prenosnike, koji manje-više nemaju aspiracije ka gejmingu. Solidne je pokretljivosti i fino se snalazi na svim podlogama, mada se na našim tstovima najbolje pokazao na jednobojnim površinama. Cena mu je ultra, ultra povoljna, pa drage naše gospođice, ako imate notebook sa leptirićima na sebi ili planirate kupovinu nekog fancy modela, onda je ova mišonja pravo rešenje za vas.

Cena (sa PDV-om): 1.400,00 dinara
Kontakt: Alti

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend