Multimedia

Samo 1 milisekunda

Monitori velikih dijagonala su već odavnopostali sastavni deo modernih gaming konfiguracija, međutim ono što je i dalje njihov evidentan problem je odziv piksela, koji do skoro nije padao ispod granice od 2ms. Kažemo do skoro, zato što je kompanija ViewSonic polovinom leta predstavila monitor sa odzivom matrice od samo 1ms.

Njegova oznaka je VX2739wm i radi se o veoma elegantnom rešenju baziranom na TN panelu poslednje generacije. Operiše rezolucijom od 1920×1080 piksela i ima fenomenalno odrađen OSD koji nudi mogućnosti kakve smo do sada viđali samo kod pojedinih skupljih Samsung-ovih monitora. Sa svojih 27 inča pogodan je kako za igranje igrica, tako i za rad sa najrazličitijim multimedijalnim sadržajima, počevši od filmova u HD rezolucijama, pa sve do dinamične animirane multimedije. Na žalost nema Pivot funkciju i napravljen je od glossy plastike, pa se veoma brzo zaprlja, zbog čega savetujemo upotrebu mikrofiber krpice. Posmatrano kroz prizmu odnosa cene-kvalitet ovaj mVX2739wm vredi svaki uloženi dinar, zbog čega od nas dobija preporuku više.

Cena (sa PDV-om): oko 40.000,00 dinara
Kontakt: EMMI

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend