Multimedia

Savršene gejming slušalice

Logitech je kompanija koja povremeno uloži dosta novca u razvoj kvalitetnih gaming slušalica, što je i nedavno bio slučaj, a rezultat napornog rada došao je u vidu bežičnog rešenja oznake 930.

Ove vrhunske slušalice oslanjaju se na konekciju od 2.4GHz i sa računarima su u vezi preko malenog prijemnika, koji omogućava hvatanje signala u rasponu od 12 m. Vizuelno izgledaju ultra moderno, kao da su ih preslikali iz neke opake SF igrice, ali su specifične po tome što poseduju tri G programibilna tastera za snimanje makroa. Zamišljene su kao 7.1 rešenje, tako da su pogodne i za uživanje u gledanju filmova i ostalim multimedijalnim sadržajima. Vrhunski su se pokazale kod audio reprodukcije, mada nude za nijansu dublji zvuk na default vrednostima, što je bilo i za očekivati obzirom da su ipak dizajnirane za novije igrice gde su zvukovi dubljeg tipa. Napokon je došao dan kada svog neprijatelja možete čuti kada vam radi nešto loše iza leđa.

Cena (sa PDV-om): oko 20.000,00 dinara
Kontakt: Logitech

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend