Multimedia

Tehnički problemi sa Facebookom u pojedinim delovima sveta

Korisnici Facebooka, najveće društvene mreže na svetu, imali su danas teškoća da se uloguju zbog tehničkih problema u pojedinim delovima sveta, saopštila je uprava Fejbsuka na Twitteru.

Aplikacija Instagram, u vlasništvu Facebooka a koja se bavi podelom fotografija, takodje je prijavila tehničke probleme tokom dana.

„Znamo da su neki korisnici imali problema s pristupom Facebooku. Ulažemo napore da rešimo problem što je pre moguće“, navodi se u poruci te društvene mreže koja ima više od dve milijarde korisnika širom sveta.

Facebook je na kratko imao 12. novembra tehničke probleme u severnom i južnom delu Amerike.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend