Muzičke vesti

Aba se vraća, dve nove pesme do leta

Ovo će biti prvi materijal jedne od najuspešnijih muzičkih grupa u istoriji još od njihovog raskola 1982.

Čuveni hitmejkeri iz Švedske, slavna pop grupa ABBA, vraća se da pokori muzičku scenu.

The Visitors, poslednji album voljenog kvarteta, objavljen je davne 1981. godine. Na oduševljenje mnogih obožavaoca širom planete, Beni Anderson (73) je otkrio da se sa Agnetom, Ani-Frid i Bjernom vratio u studio nakon skoro četiri decenije pauze, i da je poznata četvorka spremna da nam predstavi nove pesme.

“Pesme će izaći ove godine, prepostavljam nakon leta. Mogu samo da nagađam, jer nisam u potpunosti siguran. Ne bi trebalo da dajemo lažna obećanja, ali, ako se ja pitam, biće to septembar. Nije to samo moja odluka, ali cilj jeste da izađu negde na jesen.“

Najavljene su dve nove pesme, koje će nositi nazive I Still Have Faith In You i Don’t Shut Me Down. Kako je Bjern Ulveas otkrio 2018. godine, jedna pesma će imati pop prizvuk, dok će druga biti namenjena za ples.

Grupa ABBA je formirana 1972. u Stokholmu, a dve godine kasnije su osvojili Evroviziju sa pesmom Waterloo, jednom od najpopularnijih numera sa ovog višedecenijskog muzičko-televizijskog spektakla.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend