Muzičke vesti

Album “Monty Python Sings (Again)” na dvostrukoj LP ploči u čast pedesete godišnjice “Letećeg cirkusa”

Kako bi proslavili 50 godina od prve epizode “Monty Python’s Flying Circus”, UMC i Virgin EMI objavili su reizdanje slavnog albuma grupe pod nazivom “Monty Python Sings (Again)”. Dvostruka LP ploča dolazi u preklopnom pakovanju s novim dizajnom koji je nadgledao sam Teri Gilijam.

Album je izvorno objavljen kao “Monty Python Sings” 1989. a zaim je doživeo reizdanje 2014. godine. Sadrži 32 klasične pesme iz karijere Monti Pajtona, a sada im je pridružena i “Galaxy Song” u verziji Stivena Hokinga iz 2015. godine.

Džon Kliz, Teri Gilijam, Erik Idl, Teri Džons, Majkl Palin i pokojni Grejem Čepmen snimili su četiri sezone omiljene serije, pet filmova, 18 albuma i održali brojne turneje i nastupe uživo. “Monty Python Sings (again)” sadrži sve njihove najpoznatije pesme kao što su “Always Look on The Bright Side of Life”, “Knights of The Round Table (Camelot Song)” i “Lumberjack Song”.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend