Muzičke vesti

Cheryl Cole najavila novi album

Cheryl Cole sarađuje sa Dizzee Rascalom, jednim od najpopularniji i najtraženiji britanski repera. On će se pojavit na jednoj od novih pesama pop zvezde Cheryl Cole koja se sprema da do kraja ove godine objavi novi studijski album.

Dizzee i Cheryl snimili su pesmu pod nazivom ‘Everybody, Everyone’ koja će biti uključena na albumu koji je dobio ime ‘Messy Little Raindrops’. Album službeno u Britaniji izlazi 1. novembra i označava njen prvi album nakon medijski dobro propraćenog raskida as fudbalerom Ashley Coleom i prvi nakon mega uspešnog albuma ‘3 Words’ iz 2009. godine, sa kojim se Cheryl Cole posvetila solo karijeri nakon girl benda Girls Aloud. Prvi singl as novog albuma je pesma ‘Promise This’.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend