Muzičke vesti

Chuck D u Beogradu snima spot

Član legendarnog američkog hip-hop sastava Public Enemy, Chuck D dolazi u Beograd da bi snimio spot za pesmu "Face Of Freedom".

Hip-hoper i slovenačka muzička zvezda Tijana Bas će, pored snimanja spota, predstaviti i projekat "Face Of Freedom" koji za cilj ima podizanje javne svesti o gorućim društvenim problemima u Evropi i ostatku sveta čiji je autor Srđan Trifunović. Snimanje spota je zakazano za četvrtak i petak. Za sada nije poznato na kojim lokacijama će snimati. Legendarno Public Enemy je poslednji put nastupio u Beogradu pre dve godine.

Njujorčanin čije je pravo ime Karlton Daglas Rajdenaor je sa svojim sastavom zaslužan za nastanak politički i društveno angažovanog američkog repa, na albumima "Yo! Bum Rush the Show" (1987), "It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back (1988)", "Fear of a Black Planet" (1990)…

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend