Muzičke vesti

Depeche mode izdaju novo DVD izdanje

Depeche Mode su pripremili novo DVD izdanje na kome će se naći snimak sa koncerta koje su u Španiji održali u okviru turneje Tour Of The Universe.

Izdanje Tour Of The Universe – Live In Barcelona sadržaće 21 pesmu sa koncerta koje je bend održao u Barseloni u novembru prošle godine. Izdanje će biti objavljeno u nekoliko verzija uključujući četvorostruko izdanje sa alternativnim verzijama pesma, bonus izdanjima kao i dokumentarac koji prati turneju Inside The Universe, kao i specijalne video projekcije koje je za turneju uradio Anton Corbijn.Super deluxe izdanje će sadržati i dva audio diska kao i spotove sa albuma ‘Sounds Of The Universe’.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend