Muzičke vesti

Diplo i Jonas Brothers imaju novi singl

Thomas Wesley Pentz Jr., kako je Diplou pravo ime, nastavlja da istražuje kantri muziku novim singlom na kojem su Nick, Joe i Kevin.

Novi singl zove se Lonely, a prati ga spot koji se sprda sa time što je Diplo lajv strimovao privatno venčanje pre nekoliko meseci. Takođe, tizovani smo navodnim hakovanjem Jonas Brothers profila na Instagramu.

Pesma je deo novog projekta koji Diplo sada potpisuje pravim imenom, a očigledno je inspirisana uspehom hita Old Town Road, pa je tako i duga nešto malo više od dva minuta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend